Om oss

Logide AB

  • Franchisetagare och logistikansvariga för källvatten, filterkylare och kaffelösningar.
  • Distributör / återförsäljare för leksaker, presenter och inredning.
  • Konsultationstjänster inom inredning, färgsättning och bostadsförsäljning.
  • Hantverkshjälp inom inredning och bygg

Eden Springs

Vi tillhandahåller vatten och kaffelösningar genom Eden Springs. Vårt distributionsområde omfattar företag inom regionen Östergötland, Södermanland, Småland, Blekinge samt Öland.
Vattnet kommer från Porla brunn i Laxå och kaffet är i huvudsak rostat av Arvid Nordquist och Zoega vilket borgar för högsta kvalité.

Rut & Rakel

Rut & Rakel är sedan årsskiftet 2014/2015 svensk distributör och återförsäljare för varumärket Soho.
Våra produkter finnas tillgängliga i vår webshop och hos utvalda leksaksbutiker och inredningsaffärer.

Susanne Månsson

Susanne diplomerades som marknadsekonom 2001 och har under och efter utbildningstiden ingått i Spektrums Marknadsråd och Alcro Färgs Referensgrupp för marknadsfrågor på riksnivå. Susanne har en gedigen erfarenhet med sina 15 år inom försäljning och marknadsföring inom färgfackhandeln.
Susanne är även diplomerad färgsättare genom Skandinaviska Färgskolans regi.
Sedan starten 2005 utför Inreda Marknadskonsult konsultationer vid bostadsförsäljning, förändring och renovering av hem och offentliga rum.

Åke Månsson

Under våren 2011 utökades verksamheten med byggtjänster och vi kan numera erbjuda våra kunder ett komplett upplägg från idé till färdigställande.
Åke har många års erfarenhet av renoveringar av bostäder, inte minst genom det flertal egna hus som totalrenoverats genom åren.
Idag har Inreda Marknadskonsult ett gott nätverk i duktiga hantverkare utanför vår egen profession som vi kopplar in i projekten där så behövs.
Våra samarbetsparter inom el, rörmokeri, ventilation och plåtslageri, delar företagets värderingar om att stolta yrkesutövare ger nöjda och trygga kunder.